R.I.P Tray Walker #25

Vissa inlägg är inte speciellt roliga att skriva, detta är ett sådant. En ung människa har slitits ifrån oss och påmint oss om hur bräckligt livet är.

 

Ravens cornerback Tray Walker avled till följderna av skadorna han ådrog sig i trafikolyckan på torsdagskvällen. Flertalet operationer kunde inte rädda hans liv. Tray blev tyvärr endast 23 år gammal.

 

Baltimore Ravens är i sorg, allt från den högsta ledningen ned till oss fans. Att förlora en familjemedlem gör ont, att se familjemedlemmar i sorg gör ont. Under dagen har det gått att följa hela organisationens oro och våndor, allt från John Harbaughs kärleksfulla brev till sina spelare till lagkamraternas lyckönskande tweets. Det har känts och märkts att det varit jobbigt, men det har också känts och märkts hur mycket kärlek det finns i Baltimore Ravens.

 

Det kan tyckas töntigt att känna sig ledsen och bli påverkad när en människa man aldrig träffat går bort, men det blir jag och jag erkänner att det föll ett par tårar när beskedet kom. Så otroligt tragisk. Det skapas ett speciellt band till spelarna som man följer dagligen, på twitter, på instagram och i andra kanaler följer man deras liv, deras interaktioner med varandra och med fans. Man får en insyn i deras liv, hur dem är som personer och det känns som att man känner dem. Så var det också med Tray.  Han verkar ha varit en bra och omtyckt lagkamrat som hade hela karriären och livet framför sig.

 

Miami-killen växte upp i Florida och gick på highschool på Miami Northwestern med bland annat Teddy Bridgewater och Amari Cooper. När det var dags för college var det endast en skola som nappade, Texas Southern, och det var där han spenderade sin collegetid i det tysta. Ravens valde honom, överraskande i den fjärde rundan av 2015 års draft och det var en revansch för den tidigare bortglömde killen som erkände att han känt sig förbisedd och nu skulle visa hur bra han var.

 

Tray miste sin far i en hjärtattack under hösten 2014 och efter att han draftades av Baltimore så sa han att han skulle dedikerat sin fotbollskarriär till sin pappa. Faderns aska spreds ut den andra maj, dagen efter att Tray draftades. Tyvärr blev det en alltför kort karriär och ett alltför kort liv. Tankarna går till Trays familj och vänner, hoppas de känner kärleken och stödet från Ravens- och fotbollsfamiljen över hela vår jord. Ta hand om er själva och era nära och kära. Var inte rädd för att säga att du älskar och bryr dig om någon.

 

 

 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RavensNation Sweden

En blogg om NFL-laget Baltimore Ravens. Kommer handla om laget, ligan, matcherna och kanske lite annat relevant.

RSS 2.0