Hänt i månaden..

Nu var det ett tag sedan sist. Mycket tack vare att jag sålt och köpt bostad under juni. Men nu är bostadsaffärerna avklarade och augusti närmar sig med stormsteg. Inte långt kvar till match,  49ers står som motståndare i första pförsäsongsmatchen den 7:e augusti.
 
Vad har hänt sedan sist?  Inte så jättemycket egentligen. Marginalspelare som exempelvis Aaron Mellette har fått lämna, första delen av försäsongen är avklarad och alla spelare säger att de är bättre än de någonsin varit tidigare.
 
General manager Newsome har pratat om hur imponerad han är av det arbete som huvudcoachen John Harbaugh lagt ned för att bygga en ny offensiv. Att han arbetade dag och natt för att få in ledare och spelare som ska göra fjolårets svaghet till en styrka. Ozzie säger sig vara väldigt imponerad av hur nye OC:n Gary Kubiak formerat sin offensiva spelbok och den gode Ozzie tror på ett bättre springspel, fler stora spel och ett mer fysiskt Ravens i offensiven. Det är klart, springspelet kan inte bli sämre och det känns som att Flacco har fler möjligheter än i fjol då enbart Torrey Smith var ett hot på de stora spelen..
 
En annan som gjort bra ifrån sig är C.J Mosley. Linebackern som valdes i förstarundan tidigare i våras har fått en del speltid med förstalaget under slutdelen av minicampen och gjorde då väldigt bra ifrån sig. C.J säger själv att han är redo att starta om coacherna anser att han är det. En annan som gjort stora framsteg under försäsongen är Arthur Brown ,som är den Mosley konkurerrar med om en startplats. Brown valdes som bekant i andrarundan i fjolårets draft och är tänkt att få sitt genombrott under 2014.
 
Både Brown och Mosley går enligt sin omgivning en stark säsong till mötes och det ska bli spännande att se vad de två kan bidra med under säsongen. En sak är säkert, fjolårets svaga linebackerspel komme rinte upprepas i år och stor del till det är att det kommer vara hård konkurrens om speltiden. Mosley själv säger såhär om det. 
 
“The competition is real tight in our linebacker room, and that’s a good thing because it’s going to make us all work, At the end of the day, the best player is going to be on the field. Hopefully come Week 1, if I do the right things, that will be me"
 
 
 Med det så säger var jag klar för nu, men kommer köra igång inför säsongen nu.

RavensNation Sweden

En blogg om NFL-laget Baltimore Ravens. Kommer handla om laget, ligan, matcherna och kanske lite annat relevant.

RSS 2.0