Träning på M&T

Campen fortsätter i full fart i Baltimore. Det händer hela tiden nya saker som kan vara värda att rapportera om.
 
 
I går kväll tränade laget på M&T Bank Stadium inför entusiastiska supportrar som längtat efter att få se sina hjältar på nära håll. 
 
 
Det fanns en viss osäkerhet på hur Ray Rice skulle tas emot av fansen. Det blev med en stående ovation och en till synes rörd Ray visade tacksamhet genom att vara kvar länge efter träningen för att skriva autografer. Att Rice fick det mottagande har retat vissa, men personligen tycker jag om att han får ett rungande stöd av sina lagkompisar, sina tränare, organisationen och staden. Tycker att han förtjänar att känna värme och kärlek av sin omgivning.
 
 
En rolig händelse från träningen var när Matt Elam lyckades intercepta Joe Flacco. Själva inteceptionen var i sig inte särskillt kul, men när Elam fångat bollen och skulle springa in i endzone så möttes han av två män i en golfbil. Ägaren Steve Bisciottis, som hade sällskap av Ray Lewis i sin golfbil, tyckte det var en bra idé att försöka stoppa Elam genom att köra in på planen. Elam var tack och lov snabb i fötter och tanke och slank förbi den annorlunda försvararen. Det hade varit en lite halvtung skada på ett något sargat secondary. Bisciotti och Ray då? Ja de tyckte det var ganska så festligt.
 
 
 
 
Att Lewis var på besök drev såklart ned mängder med applåder och gjorde kvällen till något riktigt trevligt Framförallt var det en stor kväll för C.J Mosley som fick en pratstund med sin idol. Lewis gav Mosley och Arthur Brown rådet att lära sig att "Play like a Raven", vilket låter som en bra lärdom.
 
 
En spelare som verkligen tar campen vid hornen är Michael Campanero. Sjunderundsvalet från vårens draft är mannen på allas läppar just nu. Tränare, lagkamrater och media är alla eld och lågor över vad han gör på planen och den allmänna åsikten är att han kommer kunna vara en spelare som gör skillnad redan i år. Längtar till första matchen mot SF nästa fredag då man förhoppningsvis får se Camp i action.
 
 
 
Bernard Pierce klev ju av en träning under helgen. Då ESPNs Ravenskille Jamison Hensley rapporterade på twitter att Pierce eventuellt var skadad så svarade Pierce med en tweet om att han visst inte var skadad och sedan blockade han Hensley. Hensley rapporterade att Pierce inte var skadad men lite väl känslig. Underhållande och jag är nog på Jamisons sida här, då BP faktiskt klev av träningen med en sjukvårdare med 30 minuter kvar så är det rimligt att tro att han skadat sig. 
 
 
Lardarius Webb, som ju klev av träningen i slutet av veckan, har ännu inte återkommit i träning. Det är helt klart oroväckande då det som bekant är väldigt tunt på CB sidan hos Ravens. Jag hoppas att man plockar in en veteran som finns tillgänglig då det kan behövas någon som är prövad på allvar i ligan. Det är även om Webb är tillbaks snart. Är Asante Samuel fortfarande tillgänglig? Vore en spelare som kan gå in och göra jobbet helt okej om det behövs, både som i värsta fall starter, men främst backup eller nickel.
 
 
 
 
 
 
 

RavensNation Sweden

En blogg om NFL-laget Baltimore Ravens. Kommer handla om laget, ligan, matcherna och kanske lite annat relevant.

RSS 2.0