Hänt i veckan.

Ja, nu är det verkligen sommar i luften och även så i NFL. Det är inte mycket som händer utan lagen förbereder sig inför sina OTAs som drar igång i dagarna. 
 
EN stor sak som hände var Ray Rice och Janay Palmers presskonferens igår. Rice har ju blivit accepterad till ettpretrail intervention program och det innebär att frågan är löst rent rättsligt. Rice klarar sig alltså i stort sätt utan sanktioner från rättsväsendet och kommer vara tillgänglig för Ravens från och med dag ett. Däremot så är de flesta överens om att Rice kommer stängas av från spel av ligan, och rimligen blir det mellan 3 och 6 matcher. 
 
Personligen så är jag kluven till hur hela den här historien är på väg att lösas.
 
Rice har alltså klappat till sin nuvarande fru så hon blir helt väck och han klarar sig utan något kännbart straff, hade han inte varit en NFLspelare så hade han dömts betydligt mycket hårdare.
 
Ray Rice är en person som jag har tyckt om då han gör mycke för barn och unga runt om i världen, men vad kommer det sända för signaler till dessa då han blir ostraffad efter att ha misshandlat en annan människa? Jag hoppas Ray förstår vikten av sitt agerande i efterdyningarna till detta. 
 
En sak är dock säker, rent sportsligt är det skönt att stänga den första dörren i denna affär. Nu får Godell säga sitt och sedan går vi vidare. 
 
De första lineup projectionsen börjar dyka upp nu och det känns som att allt börjar bli på allvar igen efter free agency och drafts. Min Projection ser ut som följer. 
 
Offense
 
QB: Joe Flacco 
RB: Lorenzo Taliaferro (Ray Rice)
WR1: Torrey Smith
WR2: Steve Smith
TE: Dennis Pitta
FB/WR/TE: Kyle Juszczyk/ Marlon Brown /Owen Daniels.
LT: Eugene Monroe
LG: Kelechi Osemele
C: Jeremy Zuttah
RG: Marshal Yanda 
RT: James Hurst
 
Här är det väl egentligen bara Hurst som är en outsider, men jag tror han har en god chans att knipa en startposition på RT då konkurrensen inte är speciellt hård. Taliaferro på RB känns ganska självklart för mig då Bernard Pierce inte övertygat under sina år hos Ravens. 
 
Defense
 

DE: Haloti Ngata
NT: Timmy Jernigan
DE: Chris Canty
OLB: Terrell Suggs
ILB: Darryl Smith
ILB: CJ Mosley
OLB: Elvis Dumervile
CB1: Lardarius Webb
CB2: Jimmy Smith
SS: Matt Elam
FS: Terrence Brooks
 
Tre Rookies som tar plats om ni frågar mig. 
 
Vad tror ni om detta? Personligen så tycker jag det ser bra ut och vi har mängder med valmöjligheter om rätt spelare utvecklas. 
 
 

RavensNation Sweden

En blogg om NFL-laget Baltimore Ravens. Kommer handla om laget, ligan, matcherna och kanske lite annat relevant.

RSS 2.0